ONBEPERKT

SPORTEN
32,75

Persoonlijke test

Naast bewegen is het belangrijk om te kijken naar voeding, stress en ontspanning.  Voor een sterke gezondheid heb je een goede een balans tussen stress en ontspannen, voldoende bewegen en gezonde voeding nodig.

Bloedtest

Wist je dat je vanuit het afnemen van een simpele bloedtest, een vingerprik, kunt aflezen op welke vlakken je jouw gezondheid kunt ondersteunen? Welke aanpassingen je kunt maken in je voedingspatroon om jouw lichaam ten goede komen.

De uitslag van de test bespreken in een (online) consult

Met een simpele vingerprik worden een paar druppels bloed op een ‘sample card’ verzameld. Dit kaartje wordt verstuurd naar een onafhankelijk laboratorium voor onderzoek. Na twee weken komt de uitslag via de mail bij je binnen. Samen met Marieke wordt er een online consult ingepland om de uitslag te bespreken.

Wat kom je te weten?

Vanuit deze test kun je zien of je een goede afweer hebt. Je kunt ook zien of de cellen de voedingsstoffen goed op kunnen nemen. Wel zo belangrijk! Je kunt wel gezond eten maar als de cellen het niet op kunnen nemen, heb je er niet zo veel aan.

Er wordt afgelezen hoe je stressbestendig bent. En hoe goed het er voor staat met je mentale weerbaarheid. Ook wordt er gekeken of er ontstekingen zijn in het lichaam. Deze ontstekingen kunnen een begin zijn van andere problemen die in het lichaam kunnen ontstaan. Denk hier aan weinig energie hebben, slechter slapen, niet lekker in je vel zitten, hormonale klachten en o.a. hoofdpijn. Maar ook kunnen we zien hoe goed je bestelvermogen is. Wanneer je goede resultaten wilt behalen met (kracht)training is het van belang om het lichaam te ondersteunen om te kunnen herstellen. Sneller en beter herstel, betekent sneller je doelen behalen.

Wat kan deze test jou geven?

Vanuit de resultaten van de test volgt een persoonlijk advies. Een advies dat past bij jouw wensen en doelen. Dus wil jij ook werken aan het verbeteren van jouw gezondheid? Wil jij het functioneren van jouw lichaam verbeteren en ondersteunen? Vraag de test aan bij Marieke.

Wil je liever meer informatie ontvangen of zijn je vragen nog niet beantwoord? Neem contact op met Marieke voor een persoonlijk gesprek. Mail naar marieke@bfitmiddelharnis.nl

Kosten

Deze test samen met het consult kost normaal gesproken €109,-. Voor de maanden april, mei en juni hebben we een actie zodat je €79,- betaalt voor de test en het consult. Wegens succes verlengd en daarom betaal je ook nu €79,- Doe mee zo’n test!