Online bijeekomst voeding en leefstijladvies

In januari geven we drie keer een online bijeenkomst om jou te motiveren gezonde keuzes met betrekking tot voeding en leefstijl om 2022 een gezond jaar te maken. Geheel vrijblijvend en gratis kun je deze bijeenkomsten volgen op:

  • 11 januari om 13.00u
  • 18 januari om 13.00u
  • 18 januari om 20.00u

Geef jezelf op voor deze bijeenkomst en ontvang de link voor deelname.

Begin 2022 met gezonde keuzes!

Wil jij handvatten om gezonde keuze te maken? Wil jij weten welke voeding wel en niet goed voor jou is? Wil je weten wat je kunt doen om gezond af te vallen? Wil je meer energie en beter in je vel komen te zitten? Volg dan nu onze online bijeenkomst.

Je krijgt informatie om jouw leefstijl aan te passen die te goede zal komen van jouw gezondheid. We onderbouwen waarom bepaalde keuzes wel werken en andere juist niet! Er is de mogelijkheid om je persoonlijke vragen te stellen en je krijgt leefstijl-adviezen. Doe je mee? Geef jezelf dan nu op! 

Laat voeding je medicijn zijn

Wist je dat je door middel van een aantal kleine aanpassingen in je voeding en leefstijl, je grote resultaten kunt bereiken? Wist je dat voeding een begin is van het functioneren van je lichaam. Door de juiste keuzes te maken kun je afvallen of gezondheidsklachten verminderen of zelfs oplossen. Laat voeding je medicijn zijn. Wil je weten hoe dit werkt? Doe dan mee met 1 van de online bijeenkomsten.