ONBEPERKT

SPORTEN
32,75

Bfit app

Bij Bfit Middelharnis werken we met het ledenprogramma van Virtuagym. Dit programma zorgt ervoor dat het inchecken aan de balie makkelijk verloopt.

Om te kunnen reserveren voor groepslessen heb je een persoonlijk Virtuagym account nodig. Op deze pagina leggen we alles aan je uit.

Bfit app van Virtuagym

Eén van de meest handige functies van de VirtuGym-app bij Bfit is het vooraf reserveren voor groepslessen. De app biedt daarnaast gepersonaliseerde trainingsprogramma’s en voedingsadviezen tot voortgangstracking. Ook heb je ook altijd inzicht in het actuele lesrooster, de openingstijden én vind je informatie over je abonnement.

Reserveer voor groepslessen

Het reserveren van groepslessen via de VirtuGym-app is een eenvoudig. Je logt in met jouw Virtuagym account, klikt op het lesrooster en met een paar tikken reserveer je een plekje voor de les van je keuze. Of het nu gaat om een energieke Power les, een uitdagende Core-training of een ontspannende yogasessie, de app biedt een overzicht van alle beschikbare lessen, inclusief de instructeur en het tijdstip. Je kunt zien hoeveel plek er nog is of je zelfs aanmelden op de reserve lijst.

Door gebruik te maken van de VirtuGym-app om groepslessen te reserveren, kun jij jouw fitnessroutine beter plannen en organiseren. Je hoeft niet langer op goed geluk naar de sportschool te komen in de hoop dat er nog een plekje vrij is in je favoriete les.

Al wel lid maar nog geen Virtuagym account?

Kom even langs aan de balie of stuur ons een mailtje! Dan sturen we je een persoonlijke link waarmee je jouw account kan activeren. Je kunt onze mobiele app voor Android en iOS hieronder gratis downloaden. Zorg ervoor dat je eerst je account activeert en dan de apps download. Vervolgens kun je inloggen in de app met je eigen e-mailadres en wachtwoord.

iOS / iPhone

Download Bfit app voor iOS

Android

Download Bfit app voor Android

Bfit app van Virtuagym

Vragen?

Heb je vragen over de app of het aanmaken van je account. Neem dan even contact met ons op, dan helpen we je op weg.