ONBEPERKT

SPORTEN
32,75

Sportschool

Bij sportcentrum Bfit kun je terecht voor fitness, cardio, krachttraining, personal training en diverse groepslessen. In ons sportcentrum kun je zelfstandig, onder begeleiding of in groepsverband werken aan je conditie en gezondheid.
Bekijk onze abonnementen

Fitnessruimte Sportcentrum Bfit
Krachthonk Sportcentrum Bfit
Logo in Fitnessruimte Sportcentrum Bfit
Krachttraining Sportcentrum Bfit
Fitness Sportcentrum Bfit
Loopbanden Sportcentrum Bfit
Fitnesstoestellen Sportcentrum Bfit
Aerobic zaal sportcentrum Bfit
Sportcentrum Bfit Middelharnis
Bar Sportcentrum Bfit

Fitness

Fitness is erop gericht je lichaam in een goede conditie te brengen en te houden. Zodat je lekker in je vel zit en energiek door het leven kan gaan. Dit kun je bereiken door cardio- en krachttraining te combineren. Op die manier verbeter je jouw uithoudingsvermogen en bouw je spiermassa op.

Cardio

Cardiotraining is effectief voor vetverbranding en het verbeteren van je uithoudingsvermogen. Dat doe je op bijvoorbeeld onze loopbanden, crosstrainers, spinningfietsen of roeiapparaten.

Krachttraining

Met krachttraining train je jouw spieren, waardoor ze meer massa krijgen. Belangrijk is ook dat het trainen van spieren zorgt voor vetverbranding, meer energie en een goede houding. In ons sportcentrum hebben wij verschillende apparaten en losse gewichten waarmee je alle spiergroepen kunt trainen.

Groepslessen

Sport je liever in groepsverband? Kom dan naar onze groepslessen onder begeleiding van onze gediplomeerde Bfit instructeurs. De lessen duren 15, 30 of 50 minuten. Er zijn verschillende groepslessen gericht op conditie, kracht of juist ontspanning.

Bekijk alle Bfit groepslessen