ONBEPERKT

SPORTEN
32,75

Detox met essentiële oliën

Cleanse and Restore

Wil jij een grondige schoonmaak voor je lichaam voor de lente gaat beginnen? Een detoxkuur waarbij je gewoon gezond mag blijven eten en waardoor het lichaam beter gaat functioneren? Wat kan beter functioneren betekenen?

  • Meer energie voelen;
  • minder vaak hoofdpijn ervaren;
  • minderen van buik- en maagklachten;
  • lekkerder in je vel zitten;
  • overtollige kilo’s kwijtraken;
  • en een betere gemoedstoestand.

Kuur van 30 dagen

De detox kuur duurt 30 dagen en is opgedeeld in drie verschillende fasen namelijk: activeren, reinigen en vernieuwen. Je lichaam wordt ondersteund met verschillende supplementen die het lichaam en voornamelijk de darmen en de lever ondersteunen. De darmen worden eerst gereinigd om ze later aan te vullen met goede bacterieren. De spijsvertering wordt ondersteund met een speciaal supplement dat er voor zorgt dat de voeding optimaal wordt verteerd en daardoor beter kan worden opgenomen.

Ontgiften met essentiële oliën

Speciale essentiële oliën die het lichaam helpen met ontgiften zijn samengevoegd in een capsule. Hierdoor kunnen ziekteverwekkers uit het maagdarmkanaal worden verwijderd, gifstoffen worden afgevoerd uit het lichaam en wordt de spijsvertering optimaal ondersteund.

Gezamelijk of individueel deelnemen

Wil je gezamenlijk de detox kuur doen? Dan starten we op maandag 1 april. Iedere maandagavond komen we samen om te evalueren en te wegen. Je krijgt tips mee naar huis om gezond te blijven eten. We delen recepten ter inspiratie. En iedere week leggen we uit hoe de volgende fase van de detox eruit gaat zien en wat je kunt verwachten.

Reacties van anderen die je voorgingen:
‘Ik voel me fit, ben wat kilootjes kwijt, ook mede doordat ik mijn voeding heb aangepast. Wat me heel erg opvalt is dat ik zo’n goede nachtrust heb. Ik heb nogal eens moeite met in slaap komen, maar daar heb ik dus totaal geen last van gehad.’

Kosten

eenmalig € 308,- p.p.

Heb je een vraag over het programma? Stel een vraag per e-mail

Aanmelden

Meld je aan via het formulier hieronder.