ONBEPERKT

SPORTEN
32,75

Hatha Yoga

Deze vorm van yoga is een rustige manier van bewegen. Luisteren naar je eigen lichaam en ademhaling staan centraal. Iedereen kan mee doen aan deze les. Je volgt op eigen tempo de oefeningen die langzaam worden uitgevoerd en van te voor worden uitgelegd.

De les wordt geopend met een warming-up in de vorm kleine oefeningen, ademoefening en ontspanningsoefeningen, genaamd kriya’s. Daarna volgt een les van verschillende yoga oefeningen die apart van elkaar worden uitgevoerd, dit kan zittend, staand of liggend zijn. Na iedere oefening wordt er nagevoeld om op te merken wat er verandert in het lichaam tijdens het volgen van een yoga les. Tussendoor wordt er nog een ademoefening aangeboden en de les wordt afgesloten met een meditatie en daarna een kopje thee.

Wil jij jezelf rust en ontspanning geven? Wil je beter leren luisteren naar je lichaam? Kom dan naar deze les op maandag om 10u, op woensdag om 20.15u en op donderdag om 10u. Een keer proberen mag natuurlijk ook altijd! Reserveren kan via ons rooster of bel ons op 0187-470955.