Informatieavond suikerziekte

Steeds vaker wordt suikerziekte of diabetici in de media besproken. Zo schuift er inmiddels bij RTL Late Night regelmatig een huisarts aan tafel in de uitzending die laatst het onderwerp aanhaalde en ook in de Libelle stond vorige maand een stuk over mensen met suikerziekte.

Logisch dat suikerziekte steeds vaker wordt besproken want steeds meer mensen krijgen deze aandoening. Preventief is er een hoop aan te doen. Maar ook wanneer je de ziekte al hebt, kun je zelf stappen ondernemen zodat je geen medicatie hoeft te gaan slikken of kunt gaan minderen in inname.

Wat kan voeding en een gezonde leefstijl bijdragen aan het afbouwen van de medicatie.

Speciaal voor de leden van Bfit organiseert onze gezondheidscoach Marieke Gerhards op 21 november een informatieavond over suikerziekte. Voor mensen die preventief willen werken aan hun gezondheid. Maar ook voor mensen die al suikerziekte hebben.

Wanneer en waar

Di. 21 november 19.00 – 20.00u
Langeweg 1 Sommelsdijk
€15,- p.p

Wat bespreken we?

Tijdens de informatieavond zal worden uitgelegd wat suikerziekte inhoudt en hoe het ontstaat. Er zal dieper worden ingegaan op de werking van het lichaam. Ook zal worden besproken wat de invloed van voeding en bewegen is op de bloedsuikerspiegel.
Je krijgt tips en adviezen mee naar huis om te gaan toepassen. Op deze manier ga je zelf ervaren hoe het is om zelf de regie weer te nemen over jouw bloedsuikerspiegel.

Wil jij deelnemen of meer informatie over deze avond? Stuur dan even een mailtje naar Marieke op info@rikarika.nl