Online reserveren voor groepslessen

Zoals jullie hebben vernomen zijn wij overgegaan naar een nieuw leden administratieprogramma, Virtuagym. Dit programma zorgt ervoor dat het inchecken aan de balie gemakkelijker gaat zodat je nog sneller kunt gaan beginnen met sporten. Daarnaast biedt dit programma vele extra’s.

Online reserveren

Eén van de mogelijkheden is het online reserveren voor groepslessen via onze website of de Virtuagym app. Vanaf 1 januari gaat dit systeem het reserveren met de gekleurde kaartjes aan de balie vervangen.

Om te kunnen reserveren is het noodzakelijk om je eigen Virtuagym account te activeren. Via e-mail is iedereen hiervoor persoonlijk uitgenodigd, door zelf een gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken is jouw persoonlijke account geactiveerd. Heb je geen mailing ontvangen, of vragen over het registreren kom dan even langs aan de balie.

Binnen de omgeving van Virtuagym kun je niet alleen reserveren daar heb je ook altijd inzicht in het actuele sportrooster, de openingstijden en vind je informatie over je abonnement.

Download de APP

Je kunt de mobiele app voor Android en iPhone hier downloaden, zorg dat je eerst je account activeert om hier vervolgens mee in te loggen in de app.

De app zal snel worden uitgebreid met mogelijkheden als persoonlijke coaching, trainings- en voedingsadvies op maat en voortgangsregistratie.

Bfit sleutelhangertag en app voor online inschrijven

Hoe kan ik online reserveren

Via de website
– Ga naar https://bfitmiddelharnis.nl/sportrooster/
– Klik op de les die je wilt volgen
– Druk op de blauwe button ‘Reserveer nu’
– Log in met je Virtuagym gegevens

Via de Virtuagym App
– Log in met de Virtuagym App
– Druk in de app op rooster
– Klik op de les die je wilt volgen
– Druk op ‘Reserveer’

Je kunt je ook weer uitschrijven voor een les mocht het onverwacht toch niet uitkomen.

Voor vragen over je account, of de app loop even langs bij Mike.