Vitaliteitsprogramma Vit@al bij Budget Fit

Zou jij graag meer willen weten over de invloed van voeding en beweging op jouw functioneren? Graag vitaler in het leven staan en zelf de regie nemen over jouw gezondheid? Dan is Vit@al! iets voor jou!

Vit@al
Vit@al! is een vitaliteitsprogramma van negen maanden waarbij je bewust wordt gemaakt van de ingrediënten van een gezonde actieve leefstijl. Daarnaast word je begeleid bij het realiseren van je persoonlijke doelstelling, bijvoorbeeld een stabiel en gezond gewicht, een betere (werk-privé) balans en meer vitaliteit.

Twaalf workshops
Gedurende twaalf workshops van 1,5 uur werk je in groepsverband aan je persoonlijke doelen, aan meer balans en vitaliteit. Je ontvangt een persoonlijk intakeboekje, wat je invult voor aanvang van de eerste bijeenkomst. Dit intakeboekje bestaat uit een vragenlijst, een balanstest en een leefstijl- en voedingsanalyse. Tijdens een kort kennismakingsgesprek bespreek je samen met de trainers jouw gewenste resultaten. Tevens vindt er tijdens dit eerste gesprek een lichaamsmeting plaats. Indien gewenst wordt de lichaamsmeting gedurende de looptijd van het programma herhaald.

Drie maanden na afloop van dit traject vindt er een terugkombijeenkomst plaats waarin de resultaten besproken worden en uitgebreid stil wordt gestaan bij de borging voor de toekomst. Ben je écht toe aan verandering en verlang je naar een leven in balans, dan is deelname aan dit vitaliteitsprogramma een prachtig cadeau aan jezelf en een waardevolle investering in een gezonde en vitale toekomst!

Aanmelden en/of meer informatie
Voor € 200,- kun je aan dit uitgebreide en inspirerende programma meedoen!