Updates rondom coronavirus

Via deze pagina willen wij jou op de hoogte houden van de maatregelen die wij treffen als sportcentrum rondom het coronavirus.

Het RIVM adviseert mensen met verkoudheidsklachten of andere milde gezondheidsklachten dringend om thuis te blijven. Voor de meestgestelde vragen m.b.t. het coronavirus klik hier. 

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en maatregelen, maar ontvang je nog geen nieuwsbrief? Stuur dan even een mailtje naar info@bfitmiddelharnis.nl

Maandag 14 december: Vanavond hebben we te horen gekregen dat Nederland vanaf 15 december in een lockdown gaat. Daarmee worden o.a. alle sportcentra gesloten. Onze deuren sluiten maandag 14 december om 22.00u.

Vanaf 15 december zullen we af en toe open zijn om spullen op te halen die we meegeven voor leden om uit te lenen. Verder zullen we ons online aanbod via de community uitbreiden. Wil je een power-set of een spinningfiets lenen? Mail dan naar info@bfitmiddelharnis.nl.

Dinsdag 13 oktober: Na de laatste persconferentie hebben we een aantal aanpassingen doorgevoerd. Onze kleedkamers zullen gesloten zijn. Probeer zoveel mogelijk in sportkleding naar Bfit te komen en alleen je schoenen te wisselen. Bij de deur staan rekken om jouw schoenen op te bergen. Probeer verder zoveel mogelijk spullen (jassen en tassen) in de auto te laten liggen.

Reserveer voor de hele uren. In de avond kun je alleen een enkel uur reserveren. In de daluren overdag, kun je wel twee uren achter elkaar reserveren. Op die manier geven we iedereen de ruimte om veilig te kunnen komen sporten.

Kom je voor een groepsles? Voor het spinnen hoef je niet naar binnen te komen. Je kunt meteen naar de spinningtent toe gaan. Onze instructeurs zullen je registreren voor de les. Kom je voor een groepsles die we boven geven? Zorg dan dat je een mondkapje op hebt wanneer je je door het centrum beweegt. Boven in de zaal kun je het mondkapje af doen. Blijf zoveel mogelijk in je eigen vak.

Er zijn speciale mondkapjes om mee te sporten. Die kun je aanschaffen mocht je dit prettig vinden. Ons personeel draagt de doorzichtige maskers.

Na gebruik van onze materialen vragen we je alles goed schoonmaken met de schoonmaakmiddelen en het papier dat verdeeld staat door de zalen en tent. Op die manier kan een volgende sporter veilig sporten.

We bieden nu ook digitale groepslessen aan. Opgenomen lessen van onze eigen instructeurs. Op die manier kunnen we de mensenstroom verdelen over de hele dag en iedereen een veilig sportgevoel geven.

Dinsdag 29 september: Het Kabinet heeft besloten dat groepen die binnen samenkomen niet groter mogen zijn dan 30 personen. Dat maakt dat wij ons reserveringssyteem voor de fitness moeten aanpassen en we minder mensen per uur binnen zullen laten.
Zorg ervoor dat je een plekje reserveert voor alle sportactiviteiten die je bij ons wilt meedoen. Meld je ook weer af wanneer je niet komt, dan komt er een plekje vrij voor iemand anders.

Tijdens de piekuren 19.00-21.00u kun je per persoon voor maximaal 1 uur reserveren. Zorg ervoor dat je op tijd komt en weer op tijd de fitnesszaal verlaat. De andere uren van de dag, kun je dubbele uren boeken voor een langere training.

Woensdag 1 juli: We zijn weer open! Je bent van harte welkom, wel eerst even reserveren. Kan je nog niet reserveren? Neem dan contact met ons op via info@bfitmiddelharnis.nl of bel 0187-470955. Tot snel!

Maandag 11 mei: We hebben groen licht van de gemeente en gaan vanaf maandag 11 mei beginnen met het aanbieden van buiten fitness voor ál onze leden, op de parkeerplaats naast Bfit. We ontvangen maximaal 10 mensen tegelijk, je kunt een tijdslot reserveren in de virtuagym app of via het Lesrooster op de website. Reserveren is verplicht! Bekijk het buiten fitnessrooster

Dinsdag 21 april: Het kabinet verlengt de coronamaatregelen die aanvankelijk tot 28 april golden nu tot 20 mei.

Dinsdag 31 maart: Het kabinet verlengt de coronamaatregelen die aanvankelijk tot 6 april golden nu tot en met dinsdag 28 april.

Woensdag 18 maart: We hebben ons aangemeld bij het online platform FitSnacks.TV. Dit is een online platform met verschillende korte workouts die je thuis kan doen. De workouts staan onder begeleiding van een online trainer. Als het goed is heb jij een nieuwsbrief ontvangen met meer informatie over dit online platform. Heb jij geen mail ontvangen? Laat het ons dan weten door een mail te sturen naar mike@bfitmiddelharnis.nl

Dinsdag 17 maart: Er staan verschillende @HOME Workouts in onze Bfit app, zodat je thuis lekker in beweging kan blijven. Heb je onze app nog niet? Stuur dan een mail naar mike@bfitmiddelharnis.nl we helpen je snel verder.

Zondag 18.00u: In lijn met de landelijke maatregelen die worden getroffen vanwege het coronavirus zijn wij genoodzaakt om te sluiten tot 6 april.

Wij zijn bezig om een online aanbod voor jullie klaar te maken. Zo kan je thuis lekker aan de slag. Hier komende week meer over.

Weet ook dat we in het abonnementsgeld van april een compensatie toepassen in de vorm van een korting. Hierover later meer.

Een link naar onze nieuwsbrief.

Zondag 15 maart gaat de Club-Yoga les niet door vanwege ziekte.

Het team is opzoek naar creatieve oplossingen om ook thuis te kunnen trainen.

Zaterdag 14 maart plaatsen wij het volgende bericht op onze Facebookpagina.

Wij zijn gewoon open!
In de NOS-uitzending met veelgestelde vragen over coronavirus kwam natuurlijk ook de vraag of je nog naar de sportschool kan gaan. Lees hierover meer op de site van de NOS.

Vrijdag 13 maart plaatsen wij het volgende bericht op onze Facebookpagina.
Wij zijn nog steeds gewoon open, volgens normale openingstijden en lesrooster.

Wel willen wij je vragen om rekening te houden met de nieuwe maatregelen die het RIVM en de overheid treffen. De eerder getroffen hygiene maatregelen blijven intact (voor de sporters en de medewerkers).

We houden dagelijks in de gaten welke maatregelen worden getroffen en aan de hand daarvan zullen wij handelen. We houden jullie natuurlijk op de hoogte.

Donderdag 12 maart vindt er een persconferentie plaats waarin de overheid en het RIVM nieuwe maatregelen treffen.

Op donderdag 5 maart hebben we de eerste nieuwsbrief rondom het coronavirus naar de leden verstuurd. Heb je deze mail niet ontvangen of wil je het nog een keer lezen? Dat kan door hier te klikken.